vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Korán kezdik: Kínában iskolákat szponzorálnak az állami dohánycégek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 28. hétfő, 17:25

Kinai_iskolaMíg Európában szinte minden téren korlátozni igyekeznek a dohányipari cégek reklám- és szponzorációs tevékenységét, Kínában közel száz iskola cigarettamárkák nevét viseli.

"Száz iskoláról biztosan tudjuk, hogy cigarettát reklámoznak, hiszen már a nevükben is benne van a márkanév, de számtalan eseményt, tanulmányi versenyt, tanári és gyerekprogramot támogatnak állami dohánymárkák." – nyilatkozta egy kínai dohányzásellenes aktivista.

A Kínai Nemzeti Dohányvállalat a világ legnagyobb dohánycége, amelyhez 900 márka tartozik, a közép- és általános iskolák pedig nyíltan élvezhetik ezek támogatását. Az Oktatási Minisztérium 2010-ben betiltotta az iskolák területén a cigaretta reklámozását, ennek ellenére hallani olyan esetekről, amikor iskolaköpenyeken, az udvarok falain, vagy egyéb módon jelennek meg a márkajelzések a kínai általános- és középiskolákban.

 

Forrás: Kreatív
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 28. hétfő, 17:26
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később