patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Tájékozatlanok, vagy kiskapukat keresnek a vendéglősök PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 28. hétfő, 17:08

restaurant_cigaretteA Clearsmoke.hu vendéglősök körében végzett felmérése szerint a megkérdezettek 35%-a teljesen tájékozatlan és csak futólag hallott az egy hónap múlva bevezetésre kerülő, dohányzást tiltó rendeletről. Mások már a törvény hibáiból adódó kiskapukat keresik.

A vendéglősök 32%-a kiskapukat keres, hogy továbbra is dohányzási lehetőséget nyújthasson a vendégeinek, 35%-uk viszont teljesen tájékozatlan és még nem is nézett utána annak, hogy milyen hatással lesz vállalkozására a közelgő dohányzási tilalom. A Clearsmoke.hu felmérése szerint a válaszadók mindössze 16%-a volt tisztában a várható következményekkel, és tanulmányozta át tüzetesen a hamarosan életbe lépő törvényt.

Megoszlik a vendéglősök véleménye a várható bevételkiesést illetően is. 41%-uk úgy véli, hogy nem tesz majd jót üzletének a változás, 106 válaszadó pedig még ennél is borúlátóbb és a profilváltáson gondolkodik.

 

Forrás: turizmusonline.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 28. hétfő, 17:10
 

Hozzászólások  

 
0 #2 2011-11-30 11:07
Tudják, hogy ezt is csak félvállról veszik majd, mint eddig minden dohányzásal kapcsolatos intézkedést.
Idézet
 
 
0 #1 2011-11-29 16:02
Tisztelt Füstölgök!
Segítséget szeretnék kérni a törvénnyel kapcsolatban, mint vendéglátos.2 külön helyiségünk van és jó lenne ha az egyikben megvalósulhatna a zárt légterű dohányzás.De kissé elmorzsolodtam a sok ha-meg bekezdés, meg az ide -odahivatkozások között. Pl: 2§ (1)/a bekezdés tovább olvasva jön a 2-es bekezdés ami rögtön hivatkozik az5-re ami visszont 7-8 -as bekezdést jelöli meg kivételnek. És akkor mindjárt ugrok a 8-as ra és mintha még is lehetne ilyen helységem :) Kérem segítsenek értelmezni :) üdv Salamon Gábor
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később