Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Beperelték Ausztráliát PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 28. hétfő, 16:58

ausztralia_perAz új cigaretta-csomagolásokra vonatkozó törvény miatt indít pert egy ázsiai dohányipari cég az Ausztrál kormány ellen.

A Hongkong és Ausztrália közt érvényben lévő, kétoldalú befektetési egyezményre hivatkozva döntött úgy egy ázsiai dohányipari cég, hogy pert indít az Ausztrál kormány ellen, és megtámadja a dohánytermékek egyencsomagolását előíró rendeletet. Az új törvény értelmében nem lehetne feltüntetni márkajelzést a termékek csomagolásán és a dobozok 70%-át figyelmeztető feliratok és képek takarnák majd el.

A december elejétől bevezetendő törvény miatt már tiltakozását fejezte ki többek között az Ukrán és a Kubai állam is, figyelmeztetve Ausztráliát arra, hogy nemzetközi jogokat sért a rendelet. Valószínű, hogy az ázsiai cég által indított per csak az első lesz a sorban, mivel a vállalat által benyújtott indítványt több másik nagyobb cég is támogatja.

 

Forrás: orientpress.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 28. hétfő, 17:01
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később