Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kuba és Ukrajna az ausztrál zöld dobozok ellen PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 24. csütörtök, 20:23

zoldKuba és Ukrajna közösen kíván fellépni az Ausztráliában bevezetett egységes cigaretta-csomagolásra vonatkozó rendelet ellen.

Ausztrália a közelmúltban fogadta el a dohánytermékek egyencsomagolásának bevezetését előíró törvényt, amelynek értelmében márkajelzés és reklámszöveg nélkül, hatalmas figyelmeztető képekkel ellátott, egységes, olívazöld csomagolásban lehet majd csak árusítani az országban forgalomba kerülő dohánytermékeket.

 

Kuba és Ukrajna arra figyelmeztette az Ausztrál kormányt, hogy a törvény bevezetésével jogsértést követ el. A kubai állami tulajdonban lévő Habanos dohányipari cég, valamint Valeriy Pyatnytskiy ukrán WTO nagykövet a szellemi tulajdonra vonatkozó nemzetközi megállapodásokra hivatkozva kérte az ausztrál kormányt a döntés felülvizsgálatára.

 

Forrás: http://news.brisbanetimes.com.au/breaking-news-national/cuba-ukraine-warn-on-plain-packaging-20111114-1ne6c.html
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 24. csütörtök, 20:25
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később