Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Ukrajna az EB miatt tiltaná be a dohányzást PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 24. csütörtök, 15:02

euro-2012-1November 17-én nyújtották be Ukrajnában azt a törvénytervezetet, amelynek révén betilthatják a dohányzást a vendéglátóhelyeken és a sportpályákon. Az ukránok a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság egyik szervezőjeként az UEFA elvárásai miatt vezetnék be a törvényt.

Betilthatják a dohányzást Ukrajnában a zárt légterű vendéglátóhelyeken, a kulturális központokban, valamint a sportpályákon és a stadionokban. Amennyiben az ukrán parlament elfogadja a törvényt akár 1000 - 10 000 hrivnyáig (28.000 - 280.000 forint) terjedő bírságra számíthatnak majd a megszegői.

Jelenleg Ukrajnában csak a liftekben, az egészségügyi-, oktatásügyi- és nevelőintézetekben, a játszótereken, a lépcsőházakban, az aluljárókban és a tömegközlekedési járműveken tilos dohányozni. A vendéglátóhelyekre és sportpályákra vonatkozó törvénytervezettel Ukrajna az UEFA követeléseinek akar eleget tenni, mivel a Labdarúgó Szövetség füstmentes környezetet kíván biztosítani a 2012-es Európa-bajnokság résztvevőinek és látogatóinak.

 

Forrás: karpatinfo.net

Kép forrása: karpatinfo.net
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 24. csütörtök, 15:06
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később