Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Titokban a világsztárok is dohányoznak PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 24. csütörtök, 11:48

sztarA mai világban a dohányzás a rossz ízléshez, az egészségtelen táplálkozáshoz, vagy a lusta életmódhoz hasonlatos „bűnnek” számít, és duplán annak az ünnepelt sztárok világában.

Hiába azonban az erős társadalmi nyomás, az elvárt hibátlan megjelenés és viselkedés, még a trendformáló példaképek sem tökéletesek. Sokuk titokban - amikor azt hiszik, senki sem látja őket – rendszeresen rágyújt.

Az elmúlt hónapokban számos lesifotós honlap közölt képeket stikában dohányzó hírességekről. Néhányan próbáltak már leszokni, mint például Katherine Heigl, Anne Hathaway vagy Lindsay Lohan. A többiek többé-kevésbé titokban folytatják: így Jude Law, Sarah Jessica Parker, Kate Winslet, Daniel Ratcliffe, Aston Kutcher, Eva Longoria, Brad Pitt,  Jennifer Aniston vagy Salma Hayek.

 

Forrás: Cigarettes Reviews
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 24. csütörtök, 18:55
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később