patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Túlzott szigor PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 21. hétfő, 13:33

lecsap_cigireMegoszlik a lakosság véleménye a januártól esedékes dohányzási tilalommal kapcsolatban. Egy nemrég elvégzett felmérés szerint sokan túlzónak tartják a hamarosan bevezetésre kerülő szabályokat.

Bár a többség egyetért a korlátozás szükségességével, sokan mégis úgy érzik, hogy a törvényi szabályozás túl szigorú és a dohányzást nem kellene ilyen komoly szankcióknak alávetni- derült ki egy, a lakosság körében elvégzett felmérésből, amely a januártól életbe lépő szabályozásról kérte ki az emberek véleményét.

A Szinapszis Kft. online kérdőíves kutatásán tízből négyen teljes mértékben egyetértettek a nemdohányzók védelméről szóló törvénnyel, ugyanakkor a megkérdezettek közel fele túlzónak nevezte a januártól esedékes dohányzási tilalmat, amely a közintézményekre, a munkahelyekre, a közlekedési eszközökre, valamint a vendéglátó- és szórakozóhelyekre is vonatkozik majd.

 

Forrás: Magyar Nemzet
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 21. hétfő, 13:35
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később