Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Magától alszik el az EU-cigaretta PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 21. hétfő, 13:02

elalvo_cigiMagától elalvó cigaretták használatát tennék kötelezővé az Európai Unióban. A rendelet az új biztonsági szabályok között szerepel, és célja, hogy csökkentse a tűzesetek számát.

Az Európai Unióban új biztonsági szabványok kerülnek bevezetésre, melyek közül az egyik legnagyobb jelentőségű a csökkentett gyúlékonysági képességű, azaz magától elalvó cigaretták használatára vonatkozó előírás. A szabály a gondatlanságból okozott tűzesetek számát hivatott csökkenteni. Az Európai Bizottság indoklása szerint Európában a halálos kimenetelű tűzesetek egyik fő okát a felügyelet nélkül hagyott cigaretták jelentik.

A csökkentett gyúlékonysággal rendelkező cigaretták szívás nélkül maguktól elalszanak. Bevezetésük nagy változást okoz majd a dohánytermékek kereskedelmében, ám arról még nem közöltek becsléseket, hogy milyen költségeket okoz mindez az iparágnak, és hogyan befolyásolja majd a cigaretta piacát.

John Dalli egészségügyi és fogyasztóvédelmi biztos szerint „az a legbiztonságosabb, ha egyáltalán nem dohányzik az ember”, ám ha valaki mégis így dönt, az új szabványoknak köszönhetően nagyobb biztonságban lesz.

 

Forrás: Népszabadság
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 21. hétfő, 13:03
 

Hozzászólások  

 
0 #1 2011-12-19 16:35
Eléggé félresikerült ez a dolog. Annyi változott, hogy nehezebb szívni a cigit, rosszabb az íze, néha szívás közben elalszik, viszont ha leteszem, minden esetben végigég.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később