Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Autóban károsabb PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 21. hétfő, 12:44

autoban_cigizesNyomást gyakorolnak a kormányra a brit orvosok annak érdekében, hogy rendelet tiltsa az autóban történő dohányzást.

Nagy-Britanniában már négy éve tilos a kocsmákban, éttermekben és több nyilvános helyen dohányozni, emellett hamarosan a gépjárművekben is betilthatják a cigarettázást. A brit parlament november 25-én készül megvitatni azt a törvénytervezetet, amely tiltaná a kocsiban történő dohányzást, ha gyermek is van az utasok között.

Egy autóban akár 23-szor magasabb lehet a káros anyagok aránya, mint egy bárban, ha az utasok közül valaki rágyújt- állítják a brit orvosok. A passzív dohányzástól kívánnák megóvni a járműben tartózkodókat azzal a múlt héten közzétett felhívással, amellyel a kormányra kívánt nyomást gyakorolni szövetségük.

Az orvosok célja, hogy Nagy-Britanniában végül teljesen betiltsák az autóban történő dohányzást.

 

Forrás: mno.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 21. hétfő, 12:46
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később