patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Amit szabad Jupiternek... PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 10. csütörtök, 16:10

borton_torvenyEllentmondásos a dohányzási tilalom a floridai büntetőintézetekben: a raboknak tilos, az alkalmazottaknak viszont szabad dohányozniuk.

 

Október 1-jétől füstmentessé nyilvánították Floridában a börtönöket, ez azonban komoly tiltakozást váltott ki a fegyőrök körében. Érdekképviseletüknek végül sikerült nyomást gyakorlonia a törvényhozásra, ez azonban ellentmondásos helyzetet teremtett. Olyan döntés született, amelynek értelmében már csak a raboknak tilos cigarettázniuk, a személyzet tagjai viszont mentesülnek a tilalom alól.

A Ken Tucker államtitkár által jóváhagyott, részleges dohányzási tilalom előírja, hogy az őrök és a személyzet tagjai nem dohányozhatnak olyan helyen, ahol azt a rabok láthatják, vagy ahol tűzvédelmi szempontból nem biztonságos. Azonban ettől függetlenül vitathatóvá vált, hogy a foglyoknak miért nem biztosítanak dohányzási lehetőséget a büntetésvégrehajtási intézetekben. A rabok és hozzátartozóik eddig sikertelenül próbáltak fellépni az általuk  diszkriminatívnak tartott törvény ellen.

 

Forrás: http://www.tampabay.com/news/publicsafety/crime/florida-prison-inmates-cant-smoke-but-now-correctional-officers-can/1198569
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 10. csütörtök, 16:12
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később