vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Vasszigor- nem ért vele egyet a közvélemény PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 09. szerda, 19:07

egymasramutatA lakosság fele nem ért egyet a dohányzás visszaszorításának érdekében hozott törvényekkel, mert túl szigorúnak tartja őket.

A Szinapszis Kft. felmérése szerint 10-ből 6 lakos nem ért egyet az új dohányzásellenes törvényekkel. A szabályozást még azok a válaszadók is túlzónak minősítették, akik egyébként támogatnák az egészségesebb életmódra ösztönző rendeleteket és a nemdohányzók védelme érdekében hozott intézkedéseket.

 

A cigarettafüst megosztja a közvéleményt: a nemdohányzók 51%-át kifejezetten zavarja, a megkérdezettek 49%-a viszont elviselhetőnek tartja, vagy egyáltalán nem érzi zavarónak.

2012. januárjától már tilos lesz a dohányzás a közintézményekben, a szórakozó- és vendéglátóhelyeken, a munkahelyeken, a közlekedési eszközökön, a megállókban, az aluljárókban, valamint a játszótereken.

 

Forrás: hvg.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 09. szerda, 19:09
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később