vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Orosz ízek a kubai szivarban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. november 03. csütörtök, 15:41

szivarOroszországban 20%-al nőtt a kubai prémium szivar értékesítésének aránya. A Habanos helyi ízekkel kíván a fogyasztók kedvében járni, így piacra dobta a Top Cigars igazi orosz ízvilágú változatát.

„Nagy és erős”- mondta az új szivarról Javier Terres, a Habanos alelnöke. Az Emperador, vagyis „Császár” névre keresztelt, kifejezetten orosz fogyasztóknak szánt kreáció elmondása szerint tisztelgés az orosz fogyasztók előtt.

 

A híres szivargyártónak nem ez az első regionális ízvilágú szivarja, az orosz változat már a 25. a sorban. A Habanos 2005-ben útjára indított, mindig egy adott ország ízvilágát célzó koncepciója segíti a márka vezető szerepének megőrzését, ugyanakkor az izgalmas, új aromákkal való kísérletezést is lehetővé teszi.

Oroszországban még kevésbé elterjedt a prémium szivar fogyasztása. A Habanos célja, hogy a jómódú középosztály számára is vonzóvá tegye a minőségi, kubai szivart.

 

Forrás: http://www.cigarettesreviews.com/cuban-cigar-paying-homage-to-local-tastes 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. november 03. csütörtök, 15:43
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később