Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Dohányosnak nem jár bónusz! PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. október 12. szerda, 16:36

bonuszEgy ausztrál orvos javaslata szerint nem kellene engedni, hogy a dohánytermékek fogyasztói hűségprogramokban és egyéb kedvezményekben részesüljenek, mivel ezek csak ösztönzik őket az újabb és újabb karton cigaretta megvásárlására.

Ausztráliában a dohánytermékek vásárlói különböző hűségprogramokban vehetnek részt, amelyek révén utazási, vásárlási és benzinkutaknál beváltható kedvezményeket kapnak. Ezeket a Magyarországon ismeretlen juttatásokat hamarosan betilthatják: az ausztrál dohányzásellenes intézkedések között ugyanis ez is tervezett lépésként szerepel.

 

A kereskedelmi kedvezmények megvonásának ötlete, amely a boltokban, légitársaságoknál stb. igénybe vehető akciókból zárná ki a dohánytermékek vásárlóit, Dr Harry Hemley-től, a victoriai Ausztrál Orvosi Szövetség elnökétől származik. Indoklása szerint a dohányosok a nekik járó kedvezményeket újabb doboz cigaretta vásárlására fordítják, ezért meg kellene tiltani, hogy hűségprogramokban és vásárlási akciókban vehessenek részt.

Ausztráliában nem ez lenne az első, hasonló intézkedés, ugyanis már több helyen tiltják a dohánytermékért járó benzinvásárlási kedvezmény kiadását.

 

Forrás: http://www.heraldsun.com.au/news/more-news/call-to-end-shopper-loyalty-rewards-for-smokers/story-fn7x8me2-1226156384131

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. október 12. szerda, 16:38
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később