vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Betiltják a dohányzást a VIII. kerület parkjaiban és terein PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. október 12. szerda, 14:52

jozsefvarosA VIII. kerület önkormányzata 2012. január 1-jétől betiltja a dohányzást a fennhatósága alá tartozó tereken és parkokban. Az intézkedés a józsefvárosi közrendvédelmi és köztisztasági akció része.

 

 

Január 1-jétől tilos lesz cigarettázni minden VIII. kerületi köztéren és parkban, többek között a Guttenberg téren, a Horváth Mihály téren, a Kálvária téren, a Mátyás téren, a Teleki László téren, a II. János Pál Pápa téren és a Rezső téren található parkokban.

A dohányzási tilalom az ezeket határoló járdákra is kiterjed majd. A jövő év elejétől kiszabható büntetés összege elérheti akár az 50.000 Ft-ot is.

A rendeletből ugyanakkor kimaradtak olyan, szintén frekventált helyek, mint az Orczi kert vagy a Pollák Mihály tér, ahol továbbra sem fogják tiltani a dohányzást.

 

Forrás: NeoFM

Kép forrása: http://www.jozsefvaros.hu/jozsefvaros_kepekben

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. október 12. szerda, 14:54
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később