Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Belga cigarettaszünet- Nem kifizetődő PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. október 06. csütörtök, 17:07

cigiidoNem fizetik ki a belga közalkalmazottaknak azt az időt, amit cigarettázással töltenek a munkahelyükön. Az intézkedés 18 ezer állami dolgozót érint.

Bár pár perc pihenésre minden munkavállalónak szüksége van, a szó szerinti cigarettaszünet létjogosultságát időről időre kétségbe vonják. Belgiumban a dohányzó közalkalmazottak bérét mostantól az egészséges életmódra való hivatkozással fogják csökkenteni.

Az indoklás szerint a cigarettázással töltött idő után járó bért az államnak nem áll módjában kifizetni. A rendelet nem titkolt szándéka az egészséges életmódra való ösztönzés és a közszféra imázsának megóvása.

Az intézkedés több mint 18 ezer állami dolgozót érint Belgium francia közigazgatású területén. A szakszervezetek diszkriminatívnak nevezték a törvényt.

 

Forrás: RTL KLUB - Híradó
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. október 06. csütörtök, 17:08
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később