Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Drágább lesz a szlovák cigi PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. szeptember 26. hétfő, 11:32

emelesA jövedéki adó előírtnál gyorsabb emelése mellett döntött a szlovák kormány. 2012 februárjától minden 1000 szál cigaretta jövedéki adója 55,70 euróra, 2013 januárjától 58 euróra emelkedik.

Várhatóan lassulni fog Szlovákia gazdaságának növekedési üteme a következő években, ezért a kormány egy kereskedelmi bankokra kivetett adó, valamint a dohánytermékek jövedéki adójának előírtnál gyorsabb emelése révén készül pótolni a mintegy 140 millió eurós bevételkiesést.

 

A dohánytermékek jövedéki adójának több lépcsős emelését az EU előírásától eltérően, nagyobb mértékben módosítják majd Szlovákiában, ami a cigaretta és egyéb dohánytermékek drágulását fogja eredményezni. A jövő évi adóemelésből 31 millió euró többletbevételre számít a Radicová-kormány.

 

Forrás: Napi Gazdaság

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 26. hétfő, 11:35
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később