Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Dohányzási tilalom az Oktoberfest-en PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. szeptember 18. vasárnap, 13:29

oktoberfestSzeptember 17-én megnyílt Münchenben az Oktoberfest, a világ legnagyobb és leghíresebb bajor sörfesztiválja. A dohányos látogatók azonban még mámoros állapotban sem gyújthatnak rá akárhol: a szigorú dohányzási tilalom miatt csak néhány elkülönített hely áll a rendelkezésükre.

 

 

 

Idén rekordszámú látogatóra számítanak az Oktoberfest szervezői. Tavaly 6 millióan vettek részt a híres bajor fesztiválon, de a kedvezőtlen időjárás miatt sokan inkább a forralt bort választották. Ebben az évben kellemesebb, enyhe idő fogadta a fesztiválra érkezőket, mégsem teljesen felhőtlen a hangulat: akit dohányzáson érnek, büntetésre számíthat, a korábban elfogyasztott sör mennyiségétől függetlenül is.

500 rendőr felügyeli a látogatók biztonságát a fesztivál területén, emellett a nemrég érvénybe lépett dohányzási tilalom betartását is komolyan ellenőrzik. Az Oktoberfest-en most először, mindössze néhány kijelölt helyen gyújthatnak rá a dohányos sörkedvelők.

 

Forrás: http://www.mno.hu/portal/810426 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 22. csütörtök, 13:32
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később