Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Elcsendesítés, vagy egyetértés? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. szeptember 22. csütörtök, 13:15

dohany_torvenyMagyarországon jövő januárban lép életbe az a nemdohányzók védelméről szóló törvényt, amelynek értelmében minden zárt légterű helyen tilos lesz a dohányzás.

2012 januárjától a munkahelyeken, éttermekben és kocsmákban csak nyitott teraszokon, illetve a bejárat előtt lehet majd dohányozni. A rendelet ellen számos vendéglátóhely tiltakozott, de a törvény egyik benyújtója, Heintz Tamás fideszes képviselő szerint idő közben sikerült elcsendesíteni az ellenzőket, és támogatók is akadtak a vendéglátósok és szórakozóhely tulajdonosok között.

Budapesten a Gödör Klub jelezte, hogy szeptember 18-tól füstmentességet vállal. Októberig még udvariasan megkérik vendégeiket, hogy ne dohányozzanak, ezután viszont csak az arra kijelölt helyen gyújthatnak majd rá a vendégek.

Heintz Tamás úgy véli, hogy a törvényi szabályozás erőszakmentes módja a dohányzástól való eltérítésnek. A cél az, hogy az embereknek egyre kevesebb alkalmuk legyen cigarettázni, ez pedig véleménye szerint a dohányzás csökkenését eredményezi majd.

 

Forrás: http://www.hirado.hu/Hirek/2011/09/19/15/Dohanyzasi_tilalom__a_torveny_arca_nyilatkozott.aspx

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 22. csütörtök, 13:17
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később