Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Tilos az e-cigi a repülőkön PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. szeptember 19. hétfő, 11:32

e-cigi-nemAz Obama kormány javaslatot tett az elektromos cigaretta repülőgépeken történő betiltására. Az indoklás szerint az e-cigi káros lehet.

Az egyre népszerűbb elektromos cigaretta füst helyett vízpárát bocsát ki magából, ezért olyan helyen is használható, ahol tilos a dohányzás, például a repülőgépeken. Az Obama kormány szerint a lítium-ion akkumulátorral működő, füstmentes cigaretta mégis káros lehet és zavarhatja a többi utast, ezért tervezik betiltását.

A tilalom a tervek szerint minden belföldi járatra, valamint az Egyesült Államokból induló és oda érkező külföldi gépekre vonatkozna. A gyártók véleménye szerint az e-cigaretta használata nem lehet káros az utasokra nézve.

 

Forrás: http://detnews.com/article/20110915/BIZ/109150350/1016/rss05

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. hétfő, 11:35
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később