Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
DeKalb: nem lesz cigarettatilalom a bárokban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. szeptember 16. péntek, 14:16

DeKalbAugusztus végén került nyilvánosságra az a hír, amely szerint be akarták tiltani a georgiai DeKalb éjszakai bárjaiban a dohányzást. A törvényjavaslatot végül nem fogadták el, mivel jogosnak találták a bártulajdonosok félelmét, amely szerint vendégeik más városok klubjaiba vándoroltak volna a rendelet hatására.

 

 

A Megyei Egészségügyi Tanács javaslata szerint betiltották volna a dohányzást DeKalb minden bárjában és éjszakai szórakozóhelyén, a passzív dohányzás ártalmaira hivatkozva. A törvényjavaslat kiváltotta a tulajdonosok és a vendégkör tiltakozását, mivel az államban sehol máshol nincs érvényben hasonló rendelet.

„Ha az egész államban lépne érvénybe egy ilyen törvény, akkor természetesen nem tiltakoznánk. Mivel azonban csak DeKalb városában akarják bevezetni, nagyon rossz hatással lenne az üzletre.”- nyilatkozta korábban az egyik érintett.

Határozott fellépésük eredményeként a javaslatot elvetették, ugyanis a bizottsági tagok többsége jogosnak ítélte meg a bártulajdonosok félelmét.

 

Forrás: http://www.wsbtv.com/news/29168322/detail.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 16. péntek, 14:19
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később