vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Közösségi élmény az elektromos cigaretta PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. augusztus 31. szerda, 11:15

274435340-26163406.gifAz ember mindenek előtt társas lény, a blu Cigs elektromos cigaretta gyártói ezért úgy vélik, hogy a vízpárát sem szeretik egyedül fújni az e-cigizők. Az új, beépített helyzetjelzők segítségével könnyebben megtalálhatják majd egymást, a Facebookon és a Twitteren pedig csoportok és alkalmazások készülnek a számukra.

Az önkéntesen aktiválható helyzetjelzők révén társasági élménnyé válhat az elektromos cigaretta. Legalábbis ez a blu Cigs márka képviselőinek elképzelése, akik a divatos műanyag cigi rajongói számára Facebook és Twitter csoportok létrehozását tervezik. Alkalmazás készülne arra is, hogy az elektromos cigarettázásra lehetőséget adó éttermek és bárok között válogathassanak az érdeklődők.

„Egyre több helyen kezelik úgy a dohányosokat, mint a leprásokat.”-mondja Jason Healy, a blu Cigs alapító tulajdonosa.- „Nem csak elektromos cigarettát árulunk, hanem szabadságot is.”

A cigarettázás mindig is közösségi élménynek számított, ezért a fejlesztők úgy gondolják, hogy az egyre elterjedtebb elektromos cigaretták tulajdonosai előszeretettel használják majd a közösségi média által nyújtott lehetőségeket.

Forrás: latimes.com

Kép: latimes.com

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később