Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Dohányhamisítás ellen küzd a NAV PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. augusztus 29. hétfő, 14:35

navA Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Magyar Dohányipari Szövetséggel (MDSZ) és a Philip Morris Magyarország Kft.-vel közösen kíván fellépni a dohányhamisítás és csempészet ellen.

A dohánygyártmányok hamisításának és csempészetének megakadályozására kötött megállapodást a NAV a magyarországi dohányipar jelentős képviselőivel, a Philip Morris Magyarország Kft.-vel és a Magyar Dohányipari Szövetséggel (MDSZ).

Az információcserének olyan gyakorlatát kívánják kialakítani, amely lehetővé teszi a piaci változásokra történő gyorsabb reagálást és a jogsértésekkel szembeni hatékonyabb fellépést.

Az együttműködés remélhetőleg hozzájárul a jövedéki és egyéb adók beszedésének biztosításához, melynek révén 2017. december 31-ig Magyarország könnyebben eleget tehet majd az Európai Unió által meghatározott adószint-előírásnak.

Forrás: Világgazdaság

Kép: nav.gov.hu


AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később