Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kapualjakban és udvarokon dohányozhatnak a képviselők PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. augusztus 19. péntek, 14:03

iStock_000003749915XSmallKövér László házelnök egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy augusztus végéig meg kívánják szüntetni a Parlamentben történő dohányzást. Az új, dohányzásra kijelölt helyek az épület belső udvarain és a kapuk mellett találhatók.

 

Miközben az Országház főemeletén Miniszterelnökségi irodává alakítják át a régi dohányzó helyiséget, kijelölésre kerültek azok a területek, ahol a képviselők és a Parlamentbe látogató politikusok a jövőben cigarettára gyújthatnak majd.

Az Országház belső udvarain három, kapui mellett pedig hat, kellő távolságban elhelyezett placc szolgál mostantól dohányzásra kijelölt helyként. A Képviselői Irodaházban a gazdasági udvaron lesz található az egyetlen cigarettaszünetre igénybe vehető dohányzóhely.

A dohányzást tiltó szabály megszegését Altorjai Anita sajtófőnök elmondása szerint komolyan fogják venni, munkavédelmi bírságolást és munkáltatói intézkedéseket von majd maga után.

 

Forrás: MTI

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 22. hétfő, 14:10
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később