vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kijelölték a dohányosok helyét a Fővárosi Állatkertben PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. július 13. szerda, 08:00

allatkertKompromisszumos megoldásra törekszik a Fővárosi Állat- és Növénykert: védeni kívánják a gyerekek és a nemdohányzó látogatók egészségét, azonban tekintettel vannak a dohányzó látogatókra is. Teljes tiltás helyett így a dohányzásra kijelölt helyek bevezetése mellett döntöttek.

Július 19-étől lépett életbe a Fővárosi Állat- és Növénykert új, dohányzással kapcsolatos szabályozása, amelynek értelmében hat kijelölt helyen gyújthatnak majd rá a cigarettázó látogatók.

A dohányzóhelyeket igyekeztek a lehető legkörültekintőbben kiválasztani, figyelembe véve a tűzvédelmi követelményeket és az egészségügyi szempontokat. Arra is ügyeltek, hogy a mintegy tizenegy hektáros területen egyenletesen helyezzék el őket, így 120 méteren belül az állatkert bármely pontjáról elérhető egy.

A hat kiválasztott dohányzóhely a főbejárat mellett, a Pálmaház oldalán, az Ausztrálház mellett, a Madagaszkár háznál, a Szavanna komplexum végénél, illetve az Elefántház kapuja mellett található.

 

Forrás: hetivalasz.hu

Kép forrása: Állatvilág net Újság

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. július 26. kedd, 11:04
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később