vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Komlón is tiltják a dohányzást PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. június 30. csütörtök, 00:00

komloKomló közterület-használati rendelete a napokban megváltozott, így a városban számos helyen tilos lett a dohányzás. Az új szabályok megszegői egyelőre csak figyelmeztetést kapnak, tart még ugyanis a rendelet türelmi ideje.

Aki közterületi játszótereken és azoktól számított 10 méteres távolságon belül, buszmegállókban, a kijelölő táblától számított 7 méteres sugarú körben, vagy egészségügyi, nevelési-közoktatási és gyermekjóléti-gyermekvédelmi közintézmények területén valamint azok 10 méteres körzetében dohányzik Komlón, mostantól szabálysértést követ el.

A közterület-felügyelő háromezer forinttól húszezer forintig terjedő helyszíni bírsággal sújthatja majd a tiltott területen tetten ért dohányosokat, a maximálisan kiszabható bírság pedig elérheti akár az ötvenezer forintot is.

A képviselő-testület tervei szerint egy-két hónapig, amíg nem tájékoztatták a lakosságot a megfelelő fórumokon, senkit sem fognak megbüntetni.

Forrás: bama.hu

Kép: ingatlan.net

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később