Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Nikotin tapasz helyett biztató SMS-telefonos app segíti a leszokást PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. június 27. hétfő, 00:00

t2qSzemélyre szabott SMS-ekkel, e-mailekkel és játékokkal segít leszokni a dohányzásról a Voxiva új telefonos appja, a text2quit.

Aki egy kis támogatásra, biztatásra vágyik nikotinéhsége elleni küzdelme során, ma már egy automatizált rendszertől is megkaphatja azt, nem szükséges tehát a barátait vagy éppen egy csillagászati összegért dolgozó szakembert zaklatnia gondjaival – állítja egy új applikáció alkotója.

A Voxiva az alacsony jövedelmű kismamák számára tervezett, költséghatékony gyermekellátási tippeket nyújtó text4baby app megalkotása után most a leszokási gondokkal küzdő dohányosokat vette célba. Egyes kutatások szerint a személyre szabott üzenetek segíthetik az életmódváltást, ezért a Voxiva a Washington Egyetemmel társulva az új app-nak legalább akkora sikert jósol, mint a text4baby-nek. Amennyiben a hozzá fűzött remények beigazolódnak, az új szolgáltatás nemzetközileg is elérhető lesz majd.

Forrás: divany.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. július 11. hétfő, 16:15
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később