Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Az autóban is büntetik majd a dohányzást? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. június 27. hétfő, 00:00

4649862204_75d569d21d_mA közterületek dohányfüst-mentesítése után úgy tűnik, hogy hamarosan az autókon lesz a sor. Angliában már a gépkocsiban való cigarettázást is büntetnék- egyelőre csak akkor, ha kiskorú tartózkodik a légtérben.

 

Alex Cunningham brit parlamenti képviselő a kiskorúak passzív dohányzása ellen szállva síkra kijelentette, hogy vétkeznek azok a felnőttek, akik rágyújtanak, miközben gyermeket szállítanak kocsijukban. Szavainak köszönhetően Angliában már készülőben van egy olyan törvény, amely büntetné a gépjárműben való dohányzást, amennyiben a légtérben kiskorú személy tartózkodik. A javaslat értelmében ez csak az első lépés lenne: később végleg betiltanák a dohányzást a kocsikban.

 

Forrás: hetivalasz.hu

Kép: Flickr by didbygraham

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. július 11. hétfő, 15:41
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később