Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Füstmentesednek a miskolci játszóterek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. június 24. péntek, 13:49

szines_jatszoterTiltott a játszótéri dohányzás Miskolcon, az erről szóló önkormányzati rendelet július 1-től érvényes. A rendelet szerint nem lehet dohányozni a játszótér kerítésén belül, illetve a tér 10 méteres körzetében.

Az indítványt, mely a rendelet alapja Jakab Péter a Jobbik képviselője nyújtotta be a városi közgyűlés áprilisi ülésén. A képviselő a MiNap című lapnak elmondta: azért tartotta fontosnak a rendelet elfogadását, mert szerinte a gyermekek a legkiszolgáltatottabbak a játszótéren dohányzó felnőttek füstjének.

Az előírás betartását a közterület-felügyelők ellenőrzik, akik kezdetben csak tájékoztatják az embereket a tiltásról. Később viszont a tilosban füstölgők akár 50 ezer forint bírságot is kaphatnak – tájékoztatott Kovács László, a miskolci Polgármesteri Hivatal Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztályának vezetője.

 

Forrás: http://minap.hu/news.php?extend.39996.21
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. június 24. péntek, 13:50
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később