vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Az egyszerűbb legyen drágább PDF Nyomtatás E-mail
: starstarstarstarstar
Írta: Füstölgők   
2011. június 24. péntek, 13:43

sodort_cigiMódosító javaslatot nyújtottak be a vágott dohány jövedéki adójának eltörlésére Gyenes Géza és Kiss Sándor képviselők.

A nemzetgazdasági miniszter, Matolcsy György terjesztette be azt a törvényjavaslatot, amelynek megfelelően háromszor emelnék a dohánytermékek jövedéki adóját egy éven belül. A folyamat végén a vágott dohány ára majdnem azonos lenne a kész dohánytermékével.

 

A Jobbik képviselői szerint ezzel a legszegényebb jövedelműeket terhelnék, ami szociális érzéketlenség, és a csempész cigaretta fogyasztásának növekedésétől is tartanak. Javaslatuk célja, hogy dohányosok olcsóbban jussanak hozzá a dohányhoz, ugyanakkor kevesebbet szívjanak. Mivel a vágott dohányt még sodorni is kell, ami időigényes folyamat, a képviselők szerint így kevesebbet füstölögnek majd, mintha csak ki kellene venni egy szálat a cigarettásdobozból.

 

Forrás: http://www.medicalonline.hu/cikk/a_dohanyzas_nem_buncselekmeny

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. június 24. péntek, 13:47
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később