Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Debrecenben is jön a játszótéri tiltás PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. június 09. csütörtök, 10:59

DebrecenDebrecen játszóterein még engedélyezett a füstölgés, a város közgyűlése azonban csütörtökön szavaz a tiltás bevezetéséről. A rendelet elfogadása után július elsején lépne életbe a tilalom – adta hírül a dehir.hu portál.

A város közterületének tisztántartásáról és a zöldterületek védelméről szóló rendeletet egészítené ki a cívisváros képviselő testülete az igen szavazattal. A bővítés elrendelné, hogy tilos dohányozni az önkormányzat közigazgatási területén üzemeltetett játszótereken.

A rendszabály hatályba lépése után a közterület felügyelők szabálysértés esetén azonnal pénzbírsággal büntethetnek, türelmi idő nincs beépítve a rendeletbe. A bírság összegét pontosan nem szabja meg a rendelet, de mivel a dohányzás a szabálysértés kategóriájába tartozik, a büntetés több tízezer forint is lehet.

 

Forrás: dehir.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. június 09. csütörtök, 11:02
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később