Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Nincs dohányzásra kijelölt hely PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. június 08. szerda, 14:46

roman_parlamentRomániában tovább szigorítják a dohányzási tilalmat. Jövő év januárjától minden zárt, nyilvános helyen tilos lesz a dohányzás – adta hírül a Duna TV Nemzeti Krónika című műsorából.

 

A korábbi, a dohányzás szabályozására vonatkozó törvény már 2002-ben kitiltotta a füstölgést a közintézményekből. Sok helyen olvasható a felirat: Nincs dohányzásra kijelölt hely.

Jövőre a nyilvános helyekről is teljesen kiszorítanák a cigizést, nem elegendő a korábbi szabályozás alapján a helyiség dohányzó és nem dohányzó részre történő elkülönítése. A szigorítás oka, hogy a jelenlegi előírásokat sok romániai szórakozóhelyen csak részben tartják be, nincs hermetikusan elzárva a füstös és füstmentes hely, valamint a dohányzó helyek mesterséges szellőztetése sem megoldott.

 

Forrás: hirado.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. június 08. szerda, 14:51
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később