Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Folyamatosan fog ellenőrizni a cigaretta-kommandó PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. június 01. szerda, 15:31

maszkos_kepTegnap a dohányzás elleni világnap alkalmából az ÁNTSZ bejelentette, hogy a vendéglátóhelyek szigorúbb ellenőrzésre számíthatnak januártól, amikor érvénybe lép a módosított nem dohányzók védelméről szóló törvény.

A cigi kommandó több ezer tagja fogja vizsgálni, hogy betartják-e a törvényt. Paller Judit, az ÁNTSZ vezetője az MR1-Kossuth Rádiónak nyilatkozva elmondta: az ellenőrök januártól figyelmeztetnek, és áprilistól kezdve büntetnek is.

A szolgálat munkáját speciális készülékek fogják segíteni, amelyek mérik a levegő összetételét és kimutatják a dohányzást az adott helyen, függetlenül a látható nyomoktól.

A büntetések összege magánszemélyeknél akár 50 ezer forint is lehet. Szervezeteknél 2,5 milliós lehet a bírság, amit a munkavállaló és a munkáltató is fizet.

 

Forrás: http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/bevetesre-keszul-a-cigikommando.html
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. június 01. szerda, 15:36
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később