vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Integrál és megélhetést ad a dohány PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. június 01. szerda, 10:17

iStock_000010562104XSmall2Levélben hívta fel Dacian Ciolos mezőgazdasági biztos figyelmét Bényei Illés, a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (MADOSZ) elnöke a dohánytermesztés munkaerőpiaci jelentőségére.

A dohánytermesztés 300 ezer embernek ad megélhetést az Európai Unió legelmaradottabb területein, hazánkban közel 10.000 roma embert érint, akiknek gyakran nincs is más jövedelmük – áll a levélben.

Az uniós termelők véleményét is képviselő levél arra kéri az unió törvényalkotóit, vegyék figyelembe a dohánytermelés pozitív hatásait az Európai Uniós Dohánytermék Direktíva felülvizsgálatánál.

A Brüsszelben átadott levél arra is felhívja a figyelmet, hogy a megélhetés mellett a hátrányos helyzetű emberek társadalmi beilleszkedését is segíti a dohánytermesztés.

 

Forrás: Szabad Föld
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. június 01. szerda, 10:20
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később