Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Belfast: egy font a repülés előtti cigaretta PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. május 10. kedd, 13:06

repterA belfasti nemzetközi repülőtér termálépületében 1 fontba kerül, ha valaki felszállás előtt közvetlenül még rá szeretne gyújtani.

Belfast-ben a brit repülőterek közül elsőként díjat szednek azért, ha valaki felszállás előtt még rágyújt. Az utasok, akik dohányozni szeretnének, egy különleges, automatizált ajtón keresztül juthatnak ki a dohányzó területre, melynek ajtaját egy egyfontos érme bedobása nyitja. A fizető dohányzórész a duty free zóna közelében található. A sáp miatt több politikus is támadta már a repülőteret.

Az érvényes szabályozás szerint minden közösségi térben, így a repülőtereken is tilos a dohányzás. A belfasti reptér sok éven keresztül nemdohányzóként működött. Közleményük szerint a dohányzó terület újbóli bevezetésével az utasok igényeire reagáltak. A szolgáltatást a dohányzórész kialakításának és fenntartásának költségvonzata miatt tették fizetőssé.

A dohányzó utasok, akik nem szeretnének fizetni, továbbra is ingyen rágyújthatnak a terminálépületen kívül. A fizető dohányzót azoknak az utasoknak hozták létre, akik közvetlenül a felszállás előtt füstölögnének még egy utolsót.

 

Forrás: turizmusonline.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. május 10. kedd, 13:14
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később