patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Füsttilalom társasházakban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. március 31. csütörtök, 18:16

iStock_000002106694XSmallCsak négyötödös lakóközösségi döntéssel lesz engedélyezhető a dohányzás a társasházak és a szövetkezeti ingatlanok közösen használt részein, ha a parlament a korábbi halasztás után változtatás nélkül elfogadja a nemdohányzók védelméről szóló törvényjavaslatot.

Heinz Tamás fideszes képviselő az InfoRádiónak adott interjúja során elmondta, hogy a nemdohányzók védelméről szóló új törvény csak a társasházakban tiltotta volna a dohányzást, azonban egy módosító javaslat alapján a tiltás a szövetkezeti ingatlanokra, és valamennyi, a lakóközösség egésze által használt zárt légterű helyiségre is kiterjesztésre került. Ez azt jelenti, hogy a törvény elfogadása esetén a tároló helyiségekben, a lépcsőházakban, és valamennyi közös és zárt térben tilos lesz rágyújtani.

Van, ahol a lakóközösség döntése alapján már most sem lehet már dohányozni. A jövőben a törvény eleve tiltani fogja ezeken a helyeken a dohányzást, de engedélyezik, hogy amennyiben a lakóközösség négyötöde úgy dönt, a közösen használt helyiségekben is füstölöghetnek a lakók.

 

Forrás: InfoRádió
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. március 31. csütörtök, 18:18
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később