Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Váratlan belga szigorítások PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. március 31. csütörtök, 17:45

iStock_000004135613XSmallBelgium minden kávézójára és kaszinójára kiterjesztették a dohányzási tilalmat 2011. július 1-től. Dohányzó helyiségek létrehozására azonban továbbra is lesz lehetőség.

A vártnál hamarabb köszöntött be a teljes dohányzási tilalom Belgiumban. Egy részleges tilalom (munkahelyeken, az éttermekben és az ételeket is felszolgáló sörözőkben) már 2009-től érvényben volt, a kivételek felszámolását csak 2012-2014-es időszakra tervezték.

A szigorítás kiterjeszti a tilalmat a kaszinókra és valamennyi kávézóra, attól függetlenül, hogy az üzletben szolgálnak-e fel ételt. A levegőztető berendezésekkel felszerelt dohányzó helységekben azonban továbbra is zavartalanul füstölöghetnek a vendégek.

Az idő előtti szigorítás oka a Flamand Rákellenes Liga sikeres lobbi tevékenysége. Fő érvük szerint az eddigi szabályozás akadályozta a korrekt versenyt, mivel különbséget tett vendéglátóegység-típusok között, nem mindenhol tiltotta egyformán a dohányzást.

 

Forrás: Komárom Esztergom Megyei Hírlap
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. március 31. csütörtök, 17:48
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később