patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Cigistop: egyszer kellett büntetni PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. március 31. csütörtök, 17:22

iStock_000001004898XSmallEgy bírság és egy feljelentés február óta - a szabálytalankodók többsége hallgat a figyelmeztetésre.

Február eleje óta tilos a BKV-megállókban a dohányzás. http://fustolgok.eu/hirek/242-a-megallokban-is-megtiltanak-a-dohanyzast A Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársai azóta mintegy 1800 esetben figyelmeztették a tilosban füstölgőket. A túlnyomó többség jogkövető magatartást tanúsított, és a figyelmeztetésre elnyomta a cigarettát. Eddig mindössze egyetlen esetben kellett 3000 forintos bírságot kiszabni, illetve egy feljelentés történt.

Az aluljárókban tavaly ősz óta tilos a dohányzás. http://fustolgok.eu/hirek/196-szeptembertl-30-ezer Itt 142 esetben szabtak ki helyszíni bírságot a közterület-felügyelők, összesen mintegy félmillió forint értékben, vagyis az átlagos büntetés összege 3600 forint volt. Feljelentést 95 esetben tettek. A figyelmeztetéseknek, tájékoztatásnak és persze a térfigyelő kameráknak hála jelentősen csökkent az aluljárókban dohányzók száma.

 

Forrás: Metropol-Budapest
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. március 31. csütörtök, 17:45
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később