patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Májustól tilos dohányozni Zamárdiban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. március 29. kedd, 15:15

pic_balaton_sziveA magyar tengert is elérte a dohányzási tilalomláz. Májustól tilos a dohányzás Zamárdiban.

A város vezetése azért döntött a drasztikus lépés mellett, mert nyáron naponta több ezer csikket kell összeszedniük a turisták után. A part melletti három kilométer hosszú sétányra végig csikkgyűjtőket helyeznek ki, a tiltást táblákkal és az öltözőkabinokra ragasztott matricákkal is jelezni fogják majd.

Érdekesség, hogy éppen a zamárdi partszakaszon rendezik nyaranta az ország egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényét július elején, a Balaton Sound Fesztivált, melyet több tízezer fő látogat naponta. Erre az időszakra átmenetileg feloldásra kerül majd a tiltás, a szervezőknek azonban a fesztivál után olyan állapotban kell átadniuk a területet, mint amilyenben átvették.

A tilosban dohányzókat a köztéri felügyelők fogják ellenőrizni, akik először csak figyelmeztetnek, később viszont egy szál elszívott cigaretta akár 30.000 forintba is kerülhet.

Siófok, a térség „bulifővárosa” nem szeretné követni Zamárdi példáját, a vezetés szerint elegendőek a központi előírások a városban, nem tervezik, hogy szigorításokat vezessenek be. Úgy gondolják, hogy a szabadság idején felesleges az emberek életét további tiltásokkal nehezíteni.

 

Forrás: Napi Ász
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. március 29. kedd, 15:17
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később