patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Félezer figyelmeztetés a megállókban dohányzóknak PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. február 23. szerda, 12:03

iStock_000011299482XSmallA BKV elkezdte kihelyezni a dohányzás tiltására figyelmeztető hirdető táblákat és matricákat a megállókban. Eddig több mint ötszáz alkalommal figyelmeztették a dohányzókat.

A Fővárosi Közgyűlés december 15-én egyhangúlag elfogadta Tarlós István főpolgármester javaslatát, hogy ne lehessen rágyújtani az autóbuszok, a villamosok, a trolibuszok, a fogaskerekű, a sikló, a libegő és a HÉV megállóiban. A türelmi idő a tilalom február 4-i bevezetésétől számított 30 napig tart, ez idő alatt a figyelemfelhívásra és tájékoztatásra koncentrálnak. A BKV már elkezdte a táblák és matricák kihelyezését is a megállókban. A cég tájékoztatása szerint eddig nem büntettek meg senkit, és nem indult szabálysértési eljárás sem. A dohányosok együttműködőek, a felszólítottak minden esetben eleget tettek a figyelmeztetésnek. Tapasztalatok szerint a megállókban várakozók egymást is figyelmeztetik az új szabályozásra.

Forrás: origo.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. február 23. szerda, 12:05
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később