Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Pécsett eredménytelen a dohánytiltás? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. február 23. szerda, 11:12

iStock_000011981846XSmallKét éve tilos dohányozni a baranyai megyeszékhelyen, de a lakosság a büntetések ellenére továbbra is füstölög.

Tilos dohányozni az oktatási, egészségügyi, sport- és kulturális intézmények, egyházi épületek, közhivatalok előtt, valamint a buszmegállókban, taxisdrosztokon és a játszótereken. A büntetések ellenére sokan vétenek a dohányzást tiltó rendelet ellen. A szabályszegők 3.000 - 20.000 forintig terjedő helyszíni bírságra, feljelentés estén 30.000 forintos büntetésre számíthatnak. A közterület-felügyelők havonta 100-150 embert bírságoknak meg, akiknek a fele diák. Vannak, akik azzal érvelnek, hogy nem tudnak a tiltásról, mások képtelenek uralkodni szenvedélyükön.

Forrás: hirszerzo.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. február 23. szerda, 11:15
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később