vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Lecsap a kanadai szigor a F1-re PDF Nyomtatás E-mail
: starstarstarstarstar
Írta: Füstölgők   
2011. január 21. péntek, 16:38

F1_RenaultKanadai törvényt sért a Lotus-Renault új festése, mivel cigarettásdobozra emlékeztet.

A Reanault jogi problémába keveredett a múlt héten bemutatott autódesignnal. A régi-új stílus nagyban hasonlít a Lotus 70-es 80-as években használt festésre, mellyel a John Player Special cigarettamárkát reklámozták. Mivel a dohányreklámokat tiltja a törvény, a fekete-arany színkombináció problémát okozhat a csapatnak a Kanadai Nagydíj helyszínén – noha semmiféle üzleti kapcsolat nem áll fenn a Lotus-Renault és a dohánygyár között.

A John Player Special márka kanadai forgalmazója, az Imperial Tobacco is elismerte, hogy a festés cigarettásdobozra emlékeztet, ugyanakkor leszögezték, hogy nem akarnak vádaskodni. A Lotus-Renault nem volt tisztában a kanadai törvényekkel – mondta a cég szóvivője –, nem állt szándékukban törvénysértő festést készíteni.

A kanadai egészségügyi minisztérium a Formula 1-es futam június 12.-i versenyén ellenőrizni fogja, hogy betartják-e szabályokat.

Forrás: motosportal.hu

Kép: www.vezess.hu 

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. január 21. péntek, 16:41
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később