vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Balassagyarmat: drága játszótéri cigarettázás PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2011. január 13. csütörtök, 16:48

iStock_000007962397XSmall1A bevezetett önkormányzati rendelet szerint 30 ezer forintos helyszíni bírságot fizet a játszótéren vagy intézmények területén való dohányzásért a szabályszegő.

A balassagyarmati önkormányzat új rendelete alapján tilos a dohányzás a közterületeken lévő játszótereken, a mindenki számára nyitott intézmények területén és közelében, valamint a Civitas Fortissima téren – bár ez utóbbi esetében a rendelet csak később lép hatályba, a még folyamatban lévő városközpont rekonstrukciós munkálatok miatt.

Az önkormányzat ezzel a szabállyal a közterületek rendjét, tisztaságát és a fiatalok egészségének megőrzését célozza. A rendelet megszegői 30 ezer forintig terjedő helyszíni bírsággal, vagy 50 ezer forintig terjedő pénzbírsággal számolhatnak az alpolgármester elmondása szerint.

Forrás: hvg.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. január 13. csütörtök, 16:55
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később