Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Ismét szabad dohányozni Hollandiában! PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. november 05. péntek, 14:29

szabad_dohanyzas_HollandiaÚjra a fogyasztók dönthetik el Hollandiában, hogy a rágyújtanak-e a kiskocsmákban és kávéházakban.

A holland kormány úgy határozott, hogy újra lehet dohányozni a kiskocsmákban és kávéházakban. Az előző kormány két évvel ezelőtti szigorítását fogyasztói érdekekre hivatkozva azonnali hatállyal feloldották. Edit Schippers, holland egészségügyi miniszter szerit így könnyebb helyzetben lesznek a 70 m2 felszolgálói területnél kisebb, többnyire családi vállalkozásban működő vendéglátósok. Ezen kívül a döntéssel a fogyasztók „választási lehetőségeit" is bővíteni kívánják. A döntés hátterében az a tény áll, hogy a 2008 nyarán bevezetett szigorítás a kisebb kávéházak bevételeit jelentősen csökkentette.

Forrás: hirszerzo.hu  Kép: http://www.flickr.com

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. november 05. péntek, 15:01
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később