patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Vége a „füstös” Spanyolországnak PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. október 25. hétfő, 11:52

Credit: Flickr by by petter palanderSpanyolországban Európa egyik legszigorúbb dohánytörvényét fogadta el a parlament. Ezzel 145 ezer munkahely kerülhet veszélybe, miközben a vendéglátóipar 10 százalékos bevételkiesésre számít az éttermekben és bárokban bevezetett tiltással.

Spanyolországban, Európa egyik legfüstösebb országában, a parlament elfogadta a dohányzás feltételeinek jelentős szigorítását. A módosítás legnagyobb mértékben a bárokat és az éttermeket érinti, amelyekben ezentúl kijelölt dohányzóhelyek sem lesznek. Mindez figyelmen kívül hagyja a füstölgés népszokás jellegét, valamint hogy minden harmadik spanyol dohányzik. A vendéglátósok attól tartanak, hogy tíz százalékkal is csökkenhet forgalmuk. Ez további elbocsátásokhoz vezethet, pedig már így is minden ötödik ember munkanélküli az ágazatban. Az Étterem Szövetség elnöke elmondása szerint százezer családi vállalkozást, és 95 ezer olyan céget érinthet, ahol egy-két embert foglalkoztatnak, mindezt egy 2,5 éve válságban lévő iparágban.

Forrás: MTV- Híradó este

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. október 25. hétfő, 11:59
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később