Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Ha orvos vagy, nem dohányozhatsz PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. szeptember 30. csütörtök, 16:53

fulop_szigetekNincs többé  szabad választás – a Fülöp-szigeteki orvosszövetség egyoldalúan megtiltotta az ország orvosainak a dohányzást, a példamutatásra hivatkozva. A tilalmat megszegőkre büntetés vár. A szövetség kéri az embereket, jelentsék, ha cigiző orvost látnak.

A Fülöp-szigeteki orvosszövetség (PMA) megtiltotta tagjainak, hogy dohányozzanak. Az orvosoknak példát kell mutatniuk az egészségügyi kérdésekben, így a dohányzás területén is. A PMA szóvivője az Inquirer lapnak azt nyilatkozta, biztos abban, hogy az orvosok be fogják tartani a tiltást. Mike Aragon az AFP francia hírügynökségének elmondta: arra biztatják az embereket, hogy jelentsék a szövetségnek, ha cigiző orvost látnak. Arról még nem döntöttek milyen büntetéssel sújtsák a tilalmat megszegő doktorokat.

Forrás: hirtv.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 16:59
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később