Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Nyírségi dohánytörés – meddig? PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. szeptember 24. péntek, 09:04

ofeherto_videoA magyar dohánytermelők egész napos, dohánytöréssel egybekötött programmal hívták fel afigyelmet a WHO által előkészített, dohánytermék-adalékanyagokra vonatkozó szabályozás-tervezetének visszásságaira. A rendezvényre a Füstölgők Társasága is meghívást kapott. 

Az esemény apropóját az adta, hogy közeledik a WHO Dohányellenőrzési Keretegyezményénekmódosítása, az előkészítési szakasz hamarosan lezárul. A jelenlegi tervezet világszerte több millió,Magyarországon pedig mintegy 10 ezer dohánytermelő megélhetését veszélyeztetné, miközbenvárhatóan nem járulna hozzá a dohányzás mértékének csökkenéséhez.

Az EU objektív szakértői véleményt sürget, az ITGA petícióval fordul a kormányokhoz, a MagyarDohánytermelők Országos Szövetsége egész napos programmal hívta fel a figyelmet a szabályozás-tervezet visszásságaira.
Dr. Fodor Péter, a Füstölgők Társaságának elnöke a rendezvényen kiemelte, hogy a dohányzásfolyamatos szigorítása, tiltása csak életszerű és betartható szabályozással lehetséges.
Az alábbi videó bepillantást enged a nyírségi dohánytermelők munkájába. Kocsis Miklósdohánytermelővel, a MADOSZ alelnökével készítettünk interjút.

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 24. péntek, 13:34
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később