vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Vége felé jár a dohányszüret PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. szeptember 17. péntek, 21:17

dohányNemsokára végeznek a dohány betakarításával Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A rossz időjárás ezt a területet is sújtja, a megszokottnál kevesebb termés várható. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye a teljes magyarországi dohánytermés háromnegyedét adja. Az időjárás csak tetézi a dohánytermelők nehéz helyzetét. Noha ez a tevékenység a térségben komoly munkaerőt köt le, nem tudni, mi lesz a burley dohány-termesztés sorsa. Elképzelhető, hogy a WHO kanadai mintára minden adalék- és ízesítőanyagot száműz a dohánytermékekből, a burley dohányból azonban csak ilyen anyagok felhasználásával lehet fogyasztható cigarettát készíteni.

Forrás: mr1-kossuth.hu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 21:37
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később