Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Újra megpróbálnak tiltani a Görögök PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. szeptember 01. szerda, 16:52

Görög Parlament - Licensed under creative commons at Flickr by Tilemahos EfthimiadisNégy éven belül harmadszor tesz kísérletet Görögország a dohányzás betiltására. Mától minden bárban, kocsmában, étteremben és munkahelyen tilos a füstölés.

„Ezúttal érvényt szerzünk a tilalomnak” – mondta Mariliza Xenogiannakopoulou görög egészségügyi miniszter. Szerinte az eddigi kísérletek azért vallottak kudarcot, mert nem tisztázták kellőképpen a kivételeket, és a dohányosok számára fenntartott helyiségek kialakításának előírásait. „Most azonban minden világos: nincsenek kivételek” – jelentette ki a miniszter.

A szabálysértő  vendégek 14 és 140 ezer forint körüli bírságra számíthatnak, a dohányzást engedő vendéglátósokat pedig 140 ezer és 2,8 millió forintnyi büntetés sújtja majd. A törvény betartását a rendőrség fogja ellenőrizni.

Görögország Európa legdohányosabb országa, a felnőtt lakosság 45 százaléka dohányzik. Azt nem tudni, ők hogy reagálnak a kompromisszumok nélküli, drákói szigorú tilalomra.

Forrás: Metropol

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 01. szerda, 17:00
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később