Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Mától büntetnek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. szeptember 01. szerda, 16:48

Büntetik a dohányzást a budapesti aluljárókbanLegfeljebb 30 ezer forintra büntetik mától azokat, akiket dohányzáson kapnak a budapesti aluljárókban.

 

Közel egy hónapja érvénybe lépett a dohányzási tilalom 69 fővárosi és 3 BKV-s kezelésű aluljáróban. Mától fokozott figyelemre van szükség, mert lejárt a türelmi idő. Aki dohányzik, 2-30 ezer forintra büntethető. Intézkedésre a közterület-felügyelők és a rendőrök kaptak felhatalmazást, akik szükség esetén csaknem 300 térfigyelő kamera képei alapján tudják bizonyítani igazukat. Emellett több felügyelő minikamerát visz magával az ellenőrzésekre.

Szabó Mihály, az FKF igazgatója a Független Hírügynökségnek elmondta, a hajléktalanokkal kapcsolatosan nehéz bármit lépni, ez túl van a hatáskörükön. Ha nem fizetnek bírságot, feljelentik őket, mást nem tehetnek - tette hozzá. Előkészítés alatt áll a tilalom kiterjesztése a BKV megállóira is.

Forrás: weborvos.hufuggetlenhir.hu

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később