patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Füsttiltó népszavazás Bajorországban PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. július 06. kedd, 14:26

Füsttiltó népszavazás BajorországbanRájár a rúd a bajor dohányosokra: a vasárnapi népszavazás eredménye értelmében augusztus elsejétől nem gyújthatnak rá vendéglátóhelyeken.

 

A hírek arról szólnak, hogy a bajorok többségének döntéséről van szó, azonban a szavazáson csupán a választók 38 százaléka adott le érvényes voksot. Az SPD, a Zöldek, valamint sportszervezetek, környezetvédők és orvosok érdekképviseletei által támogatott kezdeményezést a szavazatok 61 százaléka támogatta.

A németeknél eddig is szigorúan védték a nem dohányzók érdekeit: tilos volt a dohányzás minden zárt közterületen, kivéve a vendéglátóhelyek erre kijelölt különtermeiben és a kisebb kocsmákban.

A népszavazás után a vendéglátóipar és a dohányosok egyetlen vigasza, hogy ebben az évben még lehet majd füstölögni a sok ezer látogatót vonzó Oktoberfesten, amely idén ünnepli fennállásának 200. évfordulóját Münchenben.

Forrás: 168ora.hu

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később